středa 1. července 2015

Pozvánka na Street Food Festival

Tým Gateaux Monde se rozrostl o posilu a tak jsme si rovnou ukousli větší kousek, a to Street Food Festival (SFF). Letos je to první SFF, který se bude konat dne 5.7.2015 na Nákladovém Nádraží Žižkov (Jana Želivského 2, 130 00 Praha 3) a to od 10:00 do 20:00. Narazíte zde na náš tým ve složení, já, můj přítel Petr, a stálice Kačulína.
My už máme nakoupeno a už nás čeká doladit pouze plakáty, nažhavit pánvičky a troubu a vše pro vás, alespoň částečně přichystat. A co vůbec pro vás máme? Možná některé zklamu, ale nečekejte klasicky cupcakes, dortíky či pralinky. Jedná se o streetovou akci a vše, až na vyjímky, je připravováno na místě, Ze sladkého pro Vás nabídneme belgické waffle v několika kombinacích. Minulý týden jsem je testovala na mých kamarádkách a olizovali se až za ušimma, tak doufám, že na tom budete podobně. Můžete si je dát buď jen tak s cukrem a nebo v kombinaci se šlehačkou, ovocem, marmeládou či nutellou :-)
Pro toho, kdo by chtěl spíše něco menšího do žaludku jsme připravili španělské empanadas. Ty budou připraveny ve třech sladkých variantách: jahody s mascarpone a mandlemi, dulche leche karamel a nugattisimo. Ti zvás, kteří nejsou moc na sladké mohou ochutnat slané empanadas a to buď s vepřovou panenkou, tuňákem a nebo vegetariánská variace se žampióny.
Jako poslední jsme si pro Vás připravili CIABATTY. Oběhla jsem vyzkoušené řezníky, v sobotu zavítám na trhy pro zeleninu, doma umíchám domácí dressingy a v neděli to na Vás bude čekat. Opět máme několik variant :-) Já osobně se nejvíce těším na roastbeefovou s cibulkou a medovo-hořčičným dressingem. Budeme ale také nabízet lososovou s quacamole, kuřecí teriyaky s ananasem a caprese :-) Co dodat, už jen, že stánků tu bude mnoho a mnoho a navštěvníků ještě více. Takže neotálejte, vyražte hned dopoledne ať můžete vybírat z celé nabídky. Těšíme se na Vás u našeho stánku. Více informací na Tým Gateaux Monde :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat